RFU Team

- april 2020 - 

 

 

Naam: Douwe Hokwerda

 

Functie: oprichter van RFU en 'steun en toeverlaat' van Yke & Pascal

Hobby’s: lekker eten, varen en hobbyen

Over Douwe: Douwe is een gepassioneerd watersporter. Elk type hout, elke boot en iedere motor kan hij onderscheiden. Samen met zijn vrouw Boukje stond hij aan de wieg van RFU. Het roer heeft hij nu overgegeven aan dochter Yke.

Werken bij RFU: "Werken? Dit is hobby! Ik geniet hier!"

Naam: Yke Hokwerda

 

Functie: eigenaar en allround inzetbaar

Hobby’s: al het werk op de jachthaven, paardrijden, varen, skiën, met vrienden gezellig eten en borrelen.

Over Yke: Yke is al vanaf lopens-af-aan op het terrein RFU te vinden. Sinds haar studie Small-Business heeft ze eerst de werkzaamheden van 'moeders' overgenomen, waarna ze nu, samen met Pascal, het gehele bedrijf runt. Yke is veelzijdig en dus ook inzetbaar voor o.a. onderhoud en kraanwerk. 

Werken bij RFU: "M'n lust en m'n leven!"

 

Naam: Pascal van Es

 

Functie: terrein, winterberging en pension

Hobby’s: koken, gezellig eten, snowboarden en de watersport.

Over Pascal: Pascal runt met Yke de jachthaven en zorgt ervoor dat het er bij RFU zo netjes bij ligt. Hij runt samen met Debbie het pension en is meestal te vinden op 1 van RFU haar gemotoriseerde voertuigen.

Werken bij RFU: "Is erg leuk. Ik kan mijn passie en kwaliteiten goed inzetten om iedereen weer varende te krijgen! Bovendien vind ik het contact met de mensen/ klanten erg leuk."

 

Naam: Romke de Jong

 

Functie: allround monteur

Hobby's: muziek en koken

Over Romke: Romke is 'hikke en teine' (geboren en getogen) in Grou. Hij woont daar samen met zijn partner Joryna en hun twee kinderen, Ylse en Lars. Zijn grote passie is muziek. Als bassist is hij te zien in vele theaters en zalen door heel Nederland. Na jaren werkzaam te zijn geweest bij een technisch scheepsbedrijf in Grou, is hij sinds september 2017 onze vaste allround monteur. Bij RFU zal Romke zorg dragen voor het technisch onderhoud van de schepen, zodat men weer zorgeloos kan varen!

Werken bij RFU: "Als nieuweling heb ik gelijk mijn plek gevonden binnen het RFU team. Door de leuke collega's en het 'lekker buiten werken' heb ik veel plezier in mijn werk."

 

 

Naam: Debbie Dalhuizen

 

Functie: 'drijvende kracht' van B&B Pension Op'e Koai

Hobby’s: bakken en koken, geocachen, met de kinderen op pad, lekker eten

Over Debbie: woont in Jirnsum met Marisca en hun 2 meiden Ilse en Vere. Na een aantal jaren in de zorg te hebben gewerkt is Debbie vanaf 2023 weer terug bij haar 'passie'... Het 'zorgen voor' blijft gelukkig, dat hoort bij haar. Debbie runt naast de B&B ook haar eigen bedrijf DEBBS. Zo combineert ze gastvrijheid, liefde voor lekker eten en 'zorgen voor' perfect!

Werken bij RFU: "Blij met de keuze om bij RFU te gaan werken en dit te combineren met ondernemen. Het afwisselende werk, leuke collega's en het contact met gasten maken het super leuk!" 

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM