Kamers

Reserveren bij bed en breakfast Pension Op'e Koai in Irnsum


Die Zimmer unserer Pension “ Op’e Koai”  haben wir für Sie nach verschiedenen spannenden Themen eingerichtet. Es lohnt sich sie zu entdecken.

Das “Holland-Amerika-Line” Zimmer ist einer Kabine eines alten Kreuzfahrtschiffes nachempfunden und verfügt auch über ein sehr luxuriöses Badezimmer mit Whirlpool und einer Rundumsicht über den Yachthafen.

Das “Bauernzimmer” verfügt neben dem stimmungsvollen Ambiente und seiner freien Aussicht auf die Pferdekoppel über ein en-suite Badezimmer.

 

Wenn Sie bei uns übernachten, können Sie die Preisklasse mit „Budget“, „Standard“ und „Komfort“ selbst wählen.

 

Egal welche Kategorie Sie wählen, alle Zimmer verfügen über modernen Komfort wie komfortable Box-Spring-Betten, eigenes Bad mit “Rain-shower” und LED Fernsehern.

 

Zu Ihrer Entspannung können Sie  auch von einer  Turbo-Sonnenbank und einer Infrarot-Sauna Gebrauch machen. 

Trein

Onze prijsbewuste, maar zeker niet eenvoudige 'Treinkamer' heeft als enige kamer de badkamer bereikbaar via de vide. Twee heerlijke (los van elkaar staande) bedden in een fantastische NS-treincoupé zorgen tezamen met de fijne badkamer ook weer voor een fijn verblijf.

Vliegtuig

Wat dacht u van slapen in de 'Business-Class' van KLM? Onze prachtige 'Vliegtuigkamer' maakt dit mogelijk. Een kamer met alle gemakken van dien, met mini-bar en badkamer en-suite met uitzicht over de jachthaven. Ook u kunt het vast niet laten de fijne stoelen te proberen!

Holland America Line

Of laat u verrassen door het design van onze 'Holland-America-Line-kamer' met nautische uitstraling. Alsof u zo vanuit het ruim (de slaapkamer), het dek (de badkamer) op stapt. Een heerlijke slaapkamer met extra luxe badkamer met een 2-persoons whirlpool met uitzicht over onze prachtige jachthaven!


Boerderij

Ontdek onze 'Boerderijkamer' voor het échte Friese landelijke gevoel! Waan je in een gezellig stalletje met uitzicht op de paardenwei, met stalraampjes als muurschilderingen en met badkamer en-suite, bereikbaar door de klapdeurtjes met 'pompeblêden'.

Tuin

Op de midden-verdieping van het huis bevindt zich de 'Tuinkamer' een zeer ruime kamer met extra grote en comfortabele badkamer en-suite. In deze tuinkamer bent u verzekerd dat u geniet van de geluiden van het groen om u heen. Deze kamer is tevens uit te breiden tot appartement.

Appartement

Kiest u voor verblijf in ons appartement, dan slaapt u in de heerlijke Tuinkamer en heeft u alle vrijheid met uw eigen prachtige woonkamer-keuken verblijf. Een complete keuken mét eethoek, tezamen met een fijne (slaap)bank én een super uitzicht over de landerijen maakt uw verblijf bij ons compleet.