úw Jachtspecialist


De centraal gelegen jachthaven van RFU is van alle gemakken voorzien, een fijne haven om lange tijd te verblijven, een rustige plek om te ontspannen, te ontmoeten, om uit te rusten...

 

Complete waterrecreatie, dát vindt u 'by RFU'. Ontdek ons alvast via de informatie op deze website of kom langs en laat u bijpraten op het havenkantoor of door onze vaste bezoekers van de jachthaven. U zult versteld staan naar de mogelijkheden, we kunnen u vast van dienst zijn!


Als vaste havengast óf als passant genieten van de service die verleend kan worden op het gebied van technisch en optisch onderhoud, maar ook een plek om op een ontspannen manier zelf aan je boot te werken.

 

Een goede uitvalsbasis om leuke autotripjes te plannen óf met de fiets onderweg te gaan, de omgeving is nog veel verrassender dan u denkt! En wilt u eens wat anders dan uw eigen boot, fiets of auto? Wist u dat u een sloep kunt huren, u kunt vermaken met een waterfiets of dat u zich zelfs een mooie sloep met schipper kunt laten rondvaren?

Van sloep tot zeegaand motorjacht, van open zeilboot tot kielschepen, RFU is ingericht om ca. 170 schepen in haar jachthaven te laten verblijven. Ruime parkeerplaatsen (evt. binnen), goede stroom- en watervoorzieningen, een WIFI-point en een centraal toiletgebouw met wasmachine en droger maken het geheel af.

 

Logeren aan de haven als gast van één van onze havengasten? Of met de sloep, fiets of auto onderweg? En toch dat echte watersportgevoel willen ervaren? Logeer bij ons 'Op'e Koai', deze B&B zult u niet snel weer vergeten!


 

Dus als het nu om service, onderhoud of een mooie (lig)plaats gaat... ‘by RFU’ bent u op het juiste adres! Wij ‘ontzorgen’ u! En wat dat betekent? Uw boot het jaar rond op een centrale plek in Friesland, uw boot in conditie én een volledig aanbod tijdens uw eigen verblijf of dat van uw gasten.

 

Het dorp Jirnsum is te voet, per fiets of met de bijboot goed te bereiken. Voor een klein boodschapje of een hapje eten kunt u hier terecht!

RFU

Een weetje... RFU staat voor 'Rak Fan Ungemak', een kromming in de rivier de Boorne (Fries: Boarn), waar ons bedrijf aan gevestigd ligt.