Omgeving

Jirnsum is een erg goede uitvalsbasis om leuke autotripjes te plannen óf met de fiets onderweg te gaan, de omgeving is nog veel verrassender dan u denkt! Het dorp is te voet, per fiets of met de bijboot goed te bereiken. Voor een klein boodschapje of een hapje eten kunt u hier goed terecht.


RFU is zowel over het water, over de weg als met het openbaar vervoer erg goed bereikbaar. In ca. 7 minuten vanaf de A32 en 12 minuten vanaf de A6/A7 rijdt u bij ons het terrein op. De bushalte staat voor de deur en een treinstation met goede verbindingen bevindt zich op 4 km afstand.

Met de boot (kruissnelheid 12 km/u) bent u in ca. 7 uren in Delfzijl, in 3 uren in Lemmer en als u wilt in 1 dag op 1 van de Waddeneilanden of op 1 van de mooie plekken rondom het Ijsselmeer, een echte centrale plek dus! De watersportplekken in de buurt die u niet mag missen liggen allemaal in een cirkel van 25 km om ons heen en ook het aantal (vrije) aanlegplaatsen rondom Jirnsum en de Friese Meren kunnen niet gemist worden!