English version under construction.

Frisian Cruiser 930

..FUNCTIONALITEIT EN UITSTRALING ONTMOETEN ELKAAR..

 

De Frisian Cruiser 930 is een schip met de handzame afmetingen van 9.30 x 3.30 x 0.90 meter, een geringe doorvaarthoogte van op zijn laagst 1.85 meter en een prachtig geconstrueerde knikspantromp. Dat, en de 50 pk Nanni dieselmotor, maakt dit schip zeer geschikt om te varen op bijna alle binnenwateren én het kustwater. De Frisian Cruiser 930 heeft door de teakhouten betimmering en de rvs-afwerking een tijdloze en stijlvolle uitstraling.

 

De Frisian Cruiser 930 is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het interieur is zo gemaakt dat de ruimte perfect benut wordt. Door de open kuip kan optimaal genoten worden van de vrijheid van het varen en bij minder gunstige weersomstandigheden biedt de cabriokap een passende oplossing. De achterhut fungeert als slaaphut met een royaal tweepersoonsbed. Door een innovatieve oplossing in de vorm van een draaibare bank in de open kuip, ontstaat er stahoogte naast het bed. Een kastenwand in de slaaphut zorgt voor handige opbergruimte.

 

In het voorschip, bij de ruime ingang, vindt u aan stuurboord eerst de kombuis van het schip. Die is uitgerust met spoelbak, vierpits gasfornuis, koelkast en de nodige opbergruimte. De natte cel is aan bakboordzijde en ook hier is de ruimte weer optimaal benut. Voor in het schip is een ruime rondzit, die ook om te bouwen is tot extra tweepersoonsbed. Op het voordek heeft de Frisian Cruiser 930 een ruime bergruimte waarin al het touwwerk overzichtelijk kan worden opgeborgen en er zelfs n og plaats overblijft voor bijvoorbeeld vouwfietsen. Aan de buitenkant van het schip zijn veel rvs-accenten te vinden. Een stootrand en berghout van roestvaststaal zien er niet alleen mooi uit, maar zijn natuurlijk ook praktisch in gebruik. Kortom, de Frisian Cruiser 930 is de perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid!


en

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM