Omgeving

Jirnsum is een erg goede uitvalsbasis om leuke autotripjes te plannen óf met de fiets onderweg te gaan, de omgeving is nog veel verrassender dan u denkt! Het dorp is te voet, per fiets of met de bijboot goed te bereiken. Voor een klein boodschapje of een hapje eten kunt u hier goed terecht.


RFU is zowel over het water, over de weg als met het openbaar vervoer erg goed bereikbaar. In ca. 7 minuten vanaf de A32 en 12 minuten vanaf de A6/A7 rijdt u bij ons het terrein op. De bushalte staat voor de deur en een treinstation met goede verbindingen bevindt zich op 4 km afstand.

Met de boot (kruissnelheid 12 km/u) bent u in ca. 7 uren in Delfzijl, in 3 uren in Lemmer en als u wilt in 1 dag op 1 van de Waddeneilanden of op 1 van de mooie plekken rondom het Ijsselmeer, een echte centrale plek dus! De watersportplekken in de buurt die u niet mag missen liggen allemaal in een cirkel van 25 km om ons heen en ook het aantal (vrije) aanlegplaatsen rondom Jirnsum en de Friese Meren kunnen niet gemist worden!

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak