Havenkantoor

Op ons havenkantoor vindt u diverse toeristische informatie én een kast met gezellige leesboeken en spelletjes om lekker mee te nemen aan boord. Dus loop eens binnen en haal of ruil een boek! 

 

Ook ligt op de koffietafel dagelijks de nieuwe krant én vindt u diverse leuke tijdschriften. Kom gerust aan de koffietafel en lees wat u wilt. De koffie staat uiteraard ook voor ú klaar!

Sanitaire voorzieningen

Aan de achterzijde van het havenkantoor bevinden zich de sanitaire voorzieningen. Zowel aan de heren- als aan de dameszijde vindt u toiletten en douches, die kosteloos te gebruiken zijn. Wilt u zo vriendelijk zijn het gebruik van het boordtoilet (wanneer deze nog over boord loost) tot het minimum te beperken?

 

Het ledigen van het chemisch toilet mag in de goot op de spuitplaats, daar kunt u uw tank ook reinigen. Bij veel vraag zullen wij hiervoor een speciale plek inrichten.

 

Uw vuilwatertank kunt u (laten) legen aan de tanksteiger, meldt u zich daarvoor op kantoor.

 

Bij de sanitaire voorzieningen vindt u ook een was- / droogcombinatie. Zeep en muntjes zijn verkrijgbaar in het havenkantoor.

Diesel, gas & toebehoor

In ons havenkantoor hebben we een kleine watersportshop, waar we diverse onderhoudsartikelen, oliën, filters e.d. verkopen. Ook betreft landvasten en fenders hebben een kleine voorraad voor u paraat. Wilt u iets speciaals voor uw boot, heeft u dat al uitgezocht of wilt u advies of catalogi inkijken? Dat kan altijd. We adviseren u graag en bestellen dan graag voor u op maat!

 

In ons assortiment hebben wij diverse soorten gasflessen, zo nodig zorgen we ook voor voorraad voor de soort die in uw boot past. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Ons dieselstation aan het water is gemakkelijk bereikbaar, gebruik om te tanken de daarvoor bestemde langs-steiger (bakboordzijde van het kraangat). Aan die steiger hangt ook een slang waarmee u uw watertank kunt vullen én bevindt zich het vuilwaterstation. Waterslangen t.b.v. het vullen van uw watertank op uw eigen ligplaats vindt u naast de ingang van het havenkantoor. 

 

Wij verkopen vanaf de tweede helft van 2018 alleen nog Blauwe Diesel en daar zijn we trots op! Een mooi product wat ook nog eens enorm duurzaam is! U helpt toch ook mee de CO2-uitstoot te reduceren?

WiFi

De jachthaven is voorzien van een goed WiFi signaal zodat u dagelijks nieuws en mails kunt ontvangen. Een code voor gebruik van de WiFi ontvangt u kosteloos op het havenkantoor.

AED

In de hal van ons havenkantoor hangt iets boven ooghoogte de AED die ingezet kan worden in het geval van een reanimatie.

 

Laten we hopen dat deze ongebruikt in de kast blijft hangen, maar bekijk wel eens waar deze hangt (alleen bereikbaar tijdens openingstijden) en hoe deze werkt. Meer informatie over reanimatie en het gebruik van een AED vindt u hier.

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM