Jachthaven

Van sloep tot zeegaand motorjacht, van open zeilboot tot kielschepen en van houseboat tot catamaran, RFU is ingericht om ca. 170 schepen in haar jachthaven te laten verblijven. De ruim in te varen boxen hebben een eigen stroomaansluiting en een gemeenschappelijk watertappunt, parkeren kunt u bij veel ligplaatsen tot aan de boot! Wanneer u voor langere tijd met uw boot weg bent, dan kunt u uw auto veilig bij ons binnen zetten. Een WIFI-point en een centraal toiletgebouw met wasmachine en droger maken het geheel af.

 

En wilt u i.p.v. ín de haven, áán de haven logeren? Of bent u met de sloep, fiets of auto onderweg? Het echte watersportgevoel ervaart u bij ons 'Op'e Koai' deze B&B zult u niet snel weer vergeten!

 

... alleen een Jachthaven? Nee, een allround waterrecreatiebedrijf op een heus Nautisch Landgoed zoals velen ons centraal gelegen bedrijf ook wel noemen... en wij, wij zijn graag úw Jachtspecialist. Degene die u het gehele jaar rond een passende plek biedt en de juiste zorg voor uw boot kan geven, u kan adviseren en u verder kan helpen.

 

 

Het RFU-Team staat zowel voor de vaste havengasten als voor passanten het gehele jaar door klaar met kennis van zaken. U kunt genieten van de service die verleend kan worden op het gebied van technisch en optisch onderhoud

 

Complete waterrecreatie, dát vindt u 'by RFU'. Ontdek ons alvast via de informatie op deze website of kom langs en laat u bijpraten op het havenkantoor of door onze vaste bezoekers van de jachthaven. U zult versteld staan naar de mogelijkheden, we kunnen u vast van dienst zijn!

Kortom, onze in het hart van Friesland gelegen jachthaven is van alle gemakken voorzien, een fijne haven om lange tijd te verblijven, een rustige plek om te ontspannen, te ontmoeten, om uit te rusten...

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM