Bemiddeling & Nieuwbouw

RFU is natuurlijk de aangewezen partner voor bemiddeling bij aan- en verkoop van uw boot. Wij weten als geen ander waar je op moet letten bij aankoop van een boot en weten dus ook wat het verkoopklaar maken van een boot in kan houden.

 

Laat u regelmatig onderhoud door ons aan uw boot uitvoeren? Schroom dan, bij aankoop of interesse in een andere boot niet om bij ons advies in te winnen, dat kan u namelijk bij toekomstige onderhoudswerkzaamheden veel voordelen opleveren.

 

Kiest u voor verkoop via RFU, dan kan uw boot op haar vertrouwde ligplaats blijven liggen en kunt u gewoon nog van uw boot genieten tijdens de verkoopperiode. Wij werken samen met betrouwbare jachtmakelaars.

Met nieuwbouw kunnen we u ook van dienst zijn. Wij zien dit niet als een product, maar eerder als een dienst... waarom? Wij willen u een passend, custom-build schip kunnen aanbieden, waar wij als onderhoudsbedrijf compleet achter staan. Bent u geïnteresseerd in een Frisian Cruiser? Bekijk de mogelijkheden op de website of vraag meer informatie op het havenkantoor.

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM