Specials 'by RFU'

Wist u dat we u ook van dienst kunnen zijn met klein en groot timmerwerk? Schilderwerk in de ruimste zin van het woord en dat we samenwerken met een professioneel poetsbedrijf? Daarbij bespreken wij graag met u de mogelijke aanpassingen in het RVS of staal, welke wij dan voorbereiden en 'onze vlag' laten uitvoeren? Mogelijkheden 'te over'!

 

Onze 'Specials' noemen we dat. De kwaliteit die u van RFU gewend bent, in combinatie met zorgvuldig geselecteerde collega's, welke wij uw trotse bezit écht toevertrouwen! Informeer op kantoor naar de mogelijkheden.

Een prachtig voorbeeld van een super samenwerking tussen RVS-werk en timmerwerk 'by RFU'!

Praktisch en erg mooi! Een laminaatvloer in teaklook in een Brandsmavlet.


Onderhoud aan de buitenzijde van het schip is ook een belangrijk stuk onderhoud. Polijsten en waxen is wat ons betreft een jaarlijks terugkerende taak. U kunt dit zelf doen of bij ons in opdracht geven, het schoonhouden tijdens het seizoen zelf is daardoor veel eenvoudiger.

Heeft u toch kleine schades opgelopen tijdens het varen? 'Onze' spotrepairer heeft daarvoor altijd een oplossing, informeer naar de mogelijkheden.

Ook voor compleet schilderwerk en/of groot onderhoud aan delen van het schip (ook onderwaterschepen) kunt u bij ons terecht. 

Van dit schip is niet alleen de romp 'in house by RFU' geschilderd, maar hier ook voorzien van een mooi én handig RVS berghout!

 

Wist u dat we u ook tijdens het seizoen wasservice (buitenzijde) of schoonmaakwerkzaamheden voor de binnenzijde kunnen aanbieden? Zelfs een poets-/ reparatie- / schoonmaakbeurt van uw auto tijdens uw welverdiende vakantie aan boord, behoort tot de mogelijkheden!

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM