English version under construction.

Frisian Cruiser OCAC

DE FRISIAN CRUISER

... VOOR NÓG MEER VAARCOMFORT...

 

Een stoer en robuust schip met een prachtig geconstrueerde multiknikspantromp voor nóg meer vaarcomfort! Optimaal genieten van de vrijheid van varen door de ruime open kuip met hardtop voorzien van elektrisch bedienbaar luik. Door de handige indeling ontstaan veel mogelijkheden tot een custum-build inrichting.

 

De Frisian Cruiser, te bouwen in 39", 43" of 47" is een functioneel, stoer schip gebouwd van 6 mm staal (romp) in multiknikspantmodel met 'gangetjes' en kimkielen, waardoor het schip comfortabel door het water beweegt en er de mogelijkheid bestaat tot droogvallen op het wad! Een schip met een hoge verschansing wat extra veiligheid biedt bij varen op ruig water, daar waar dit schip zich als een vis in het water zal voelen, want deze Frisian Cruiser wordt gebouwd onder de normen van CE-certificering klasse B. Door de geringe doorvaarthoogte is het schip echter ook erg goed bruikbaar op het binnenwater.

 

Qua indeling zijn er veel mogelijkheden. De achterkajuit, te bereiken door de draaibare kuipbank heeft in zijn geheel stahoogte. In het geval van de Frisian Cruiser 39 OCAC kan er in deze eigenaarshut naast een ruim tweepersoons, Frans bed, een toilet en/of natte cel ingebouwd worden. In het voorschip is er vanaf de 43 OCAC een mogelijkheid tot een tweede afgesloten slaapcabine. Een ruime kombuis en een rondzit (om te bouwen tot 2-persoonsbed) in het voorschip behoord tot de standaard indeling van de Frisian Cruiser OCAC.

 

De open kuip is het centrum van het schip. Het is een zelflozende kuip, ingericht met stuurstoel, bijvaardersplek en een ruime bank waarvan ook een gezellig zitje gemaakt kan worden. De schipper heeft een goed overzicht over het gehele schip en alle apparatuur is gemakkelijk te bedienen vanuit zijn of haar positie. Onder de open kuip ligt het hart van het schip, de motor. De machinekamer is te betreden via een waterdichte deur in het achterschip, maar ook een motorluik ontbreekt niet voor het eventuele groot onderhoud aan de motor.


en

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM