Om uw verblijf op de jachthaven compleet te maken en de omgeving een op een andere manier te beleven is het varen in een sloep of het zeilen op de mooie meren om ons heen een echte aanrader.

 

De sloepen die we verhuren zijn van het merk Bellus. De Bellus 580 is ontworpen voor de Middellandse Zee door de legendarische jachtarchitect Dick Koopmans Sr. Door haar volledige zeewaardigheid bezit de sloep een ongekende dwarsscheepse stabiliteit, uitstekend comfort en opmerkelijke vaareigenschappen. Niet alleen geschikt voor ruw water, maar ook zeker in rustige kanalen en binnenwateren is de Bellus 580 een uiterst comfortabele en stabiele boot. 

 

Zoals alle dieselmachines 'by RFU' (ja, ook de botenlift en de tractoren), worden ook de sloepen getankt met Blauwe diesel (HVO100). Daardoor bent u met onze sloepen CO2-neutraal onderweg.

 

En wilt u op uw vaardag wat lekkers mee aan boord? Kijk op de website van Debbs en laat u verassen.

 

Uitbreiden met overnachtingen in B&B Pension Op'e Koai kan natuurlijk ook, dan gelden er zelfs speciale huurtarieven, vraag hiervoor informatie aan via de website van het Pension. 

 

Kies de Bellus 580 die u past: de 'Poarte fan Ljouwert' waarmee u volledig open vaart of de 'Hub fan Fryslân' die is voorzien met een buiskap, nodig leuke mensen uit en vraag een boeking aan via het contactformulier of Whatsapp.

 

Liever de zeilen hijsen en de meren op? Huur dan eens onze Valk 'Plons is Wetter', genieten 'pur sang' (wel wat ervaring gewenst).

Informeer voor reddingsvest(jes) even op het havenkantoor!

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM