Wegens verbouwingen (o.a. deels een nieuw dak) en de beperkingen (van o.a. horeca) wegens de pandemie,

zijn wij vanaf 11 juni 2021 weer geopend voor gasten, heel graag tot dan!

Pension "Op'e Koai"

Aan het riviertje de “Boarn” bij het dorp Jirnsum, te midden van de watersportdorpen Grou, Akkrum en Terherne, in het hart van Friesland in de Gemeente Leeuwarden, staat aan de jachthaven een prachtig landhuis dat is ingericht als Bed & Breakfast met themakamers die van alle luxe en comfort zijn voorzien.

 

Pascal, Linda of Yke ontvangt u graag namens het gehele RFU-Team op deze unieke plek. Het is dé perfecte plek om te overnachten als u met uw sloep of fiets onderweg bent, maar zeker ook een prima plek om te vertoeven als u de omgeving rondom op een andere wijze wilt verkennen zoals bijvoorbeeld de prachtige route van het Jabikspaad  wandelen, op doorreis bent of gewoon wilt relaxen. Het ontbijt wordt dagelijks voor u verzorgd, daarnaast kunt u in het pension ook genieten van kleinschalige wellness-activiteiten. Naast de ontvangstruimte bevindt zich een turbobruiner en een infraroodsauna.

 

Mocht u de prachtige omgeving over het water willen verkennen en bent u zelf niet in het bezit van een sloep? Geen probleem! Ook hier is aan gedacht. U kunt onze Bellus dieselsloep, met of zonder schipper, per dagdeel, dag, weekend of week huren. Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van fietsen en een e-bike.

Reserveren bij bed en breakfast Pension Op'e Koai in Irnsum

koai (koai) -en; -ke

1. slaapplaats op schip

Op 'e koai, te koai gean, te kooi, naar bed gaan

 

De nautische naam voor de Bed & Breakfast op het allround watersportbedrijf RFU Jachtspecialist! Heerlijke bedden in een nautische omgeving, midden in de Friese landerijen.

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM