Geniet, relax en beleef.

 

Er even tussen uit en genieten van al het moois wat Friesland te bieden heeft? Of het nu per fiets, te voet of over het water is... Pension Op'e Koai is door haar centrale ligging dé perfecte locatie om te relaxen, te genieten of op avontuur te gaan. Ontdek onze prachtige waterrijke provincie!


Aan het riviertje de “Boarn” bij het dorp Jirnsum, te midden van de watersportdorpen Grou, Akkrum en Terherne, in het hart van Friesland in de Gemeente Leeuwarden, staat op het terrein van  jachthaven RFU- Jachtspecialist een prachtig landhuis dat is ingericht als Bed & Breakfast met themakamers die van alle luxe en comfort zijn voorzien. 

Nadat u bent ingecheckt op ons havenkantoor kunt u gaan genieten van al het moois wat Friesland u te bieden heeft. Pension op e Koai  is dé perfecte plek om te overnachten als u met uw sloep of fiets onderweg bent, maar zeker ook een prima plek om te vertoeven als u de omgeving rondom op een andere wijze wilt verkennen zoals bijvoorbeeld de prachtige route van het Jabikspaad  wandelen, op doorreis bent of gewoon wilt relaxen. Het ontbijt wordt dagelijks voor u verzorgd, daarnaast kunt u in het pension ook genieten van kleinschalige wellness-activiteiten. Naast de ontvangstruimte bevindt zich een turbobruiner en een infraroodsauna.

 

Mocht u de prachtige omgeving over het water willen verkennen en bent u zelf niet in het bezit van een sloep? Geen probleem! Ook hier is aan gedacht. U kunt onze Bellus dieselsloep, met of zonder schipper, per dagdeel, dag, weekend of week huren. Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van fietsen.

koai (koai) -en; -ke

1. slaapplaats op schip

Op 'e koai, te koai gean, te kooi, naar bed gaan

 

De nautische naam voor de Bed & Breakfast op het allround watersportbedrijf RFU Jachtspecialist! Heerlijke bedden in een nautische omgeving, midden in de Friese landerijen.

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM