... Pension Op'e Koai ontstaan is vanuit RFU Jachtspecialist? Heit en mem Hokwerda verhuisden naar een kleinere woning elders op het RFU terrein, waardoor de prachtige rietgedekte woning een nieuwe invulling mocht krijgen. Nou, en daar is invulling gegeven hoor! Prachtige kamers in de ouderlijke woning zijn daar ontstaan, vraag Yke gerust naar historie en herinneringen, ze verteld er graag over!

... als u naar links kijkt tijdens uw entree in Pension op e Koai, u uw ogen te kust en te keur kunt geven in ons prachtige Warsteinermuseum? Pascal deelt graag zijn enthousiasme met u over zijn hobby.

... u als gast van het Pension uiteraard van harte welkom bent in het havenkantoor en op de werf? Kijk eens rond op ons prachtige bedrijf een vraag ons RFU-Team óf onze havengasten de beste tips over onze omgeving!

 Een prachtige handgetekende recensie die we u niet willen onthouden:

Ligt Jirnsum/Op'e Koai in Frankrijk?

Een schitterende, rustige locatie, met mooie ruime kamers! Alles is keurig verzorgd en zeer schoon en netjes. Het verblijf was hier als 'een god in Frankrijk'. Gastvrij personeel, hulpvaardig en attent. Het ontbijt is super. Door de centrale ligging (Akkrum, Terherne, Grou) ben je overal zo. Ook met de boot is het een klein stukje varen naar die plaatsen via schitterende vaarwegen.Zeker een aanrader en wij komen terug!

Tripadvisor, aug '17 

nl

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WELCOME

monday to friday

8.00 - 16.30 

saturday 9.00 - 16.00

sunday by arrangement

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM


WILLKOMMEN

von Montag bis Freitag

8.00 - 16.30 Uhr

Samstag 9.00 - 16.00 Uhr

Sonntags nach Absprache

 RFU Jachtspecialist BV

It String 9 - 9011 TA  JIRNSUM