Clean, repair & paint

Jaarlijks onderhoud is één van de belangrijkste dingen die u moet regelen voor uw schip. Bij ons houdt dit in dat uw schip winter- of zomerklaar gemaakt wordt, alvorens het respectievelijk de kant op gaat om te overwinteren of weer te water wordt gelaten. Tijdens dit winter- of zomerklaarmaken wordt er nauwkeurig gelet op eventuele slijtages of mankementen, zodat wij in overleg met u uw schip in een nog betere conditie kunnen brengen. Op technisch gebied kunnen wij u verder ook adviseren over het inbouwen van nieuwe apparatuur, ook dit verzorgen wij graag voor u!

 

Naast het technisch onderhoud wilt u natuurlijk ook dat uw boot goed in de verf blijft zitten. Nadat het onderwaterschip en de romp zijn schoongemaakt, inspecteren wij dit grondig. Wij lichten u te allen tijde in over de staat waarin uw schip verkeert en doen u, indien noodzakelijk, passende voorstellen omtrent het onderhoud. Het zorgvuldig wassen van de opbouw is ook een belangrijk aspect om de conditie van uw schip bij te houden. De meeste booteigenaren verzorgen hun schip altijd erg nauwkeurig, maar mocht het u aan tijd ontbreken dan helpen wij u graag een handje! Te denken valt onder meer aan poetswerk en het in de was zetten van de gehele boot.

Wist u dat we u ook onderweg helpen?

 

Onderhoud in voor- en najaar beperkt storingen tijdens het vaarseizoen. Onverwachte problemen lossen wij tussen uw trips op, zodat de boot weer klaar ligt wanneer u weer aan reist. En mocht u onverhoopt problemen krijgen onderweg? Onze mobiele jachtservice staat voor u paraat!

en

WOLKOM

maandag t/m vrijdag

8.00 - 16.30 uur

zaterdag 9.00 - 16.00 uur

zondag op afspraak